Ingat ini wahai Adam && Hawa Allah.

Adam && Hawa. jadilah hamba yang soleh && Solehah untuk Tuhan mu. jadilah anak yang baik untuk kedua org tuamu. jadilah pasangan yang setia kepada Nadi mu. syg. ingat ini selalu. kejauhan ituh adalah kebahagian buat kamu sayang. sekuat mana ujian Tuhan. sekuat ituh jugaklah sayang && chenta Nya buat kamu. 2 Hati hasil penyatuan Allah. Yntann && Zaid.



Monday, June 25, 2012

Bermula Bisnes Seorang Mommy To Be :D


Bermula Business seorang mommy .

Alhamdulillah now intan da start satu bisnes MLM yg sangat2 best . aktiviti ni bukan jeh boleh buat intan bergiat aktif dan tak lekat dirumah malah membantu jugakla intan utk mengumpul side income or extra2 money . maklum, hubby tak bagi intan keje luar sbb ngandung . so bisnes ni dy izinkankan memandangkan biz ni tak memenatkan lansung malah menghiburkan dan membuat kita rasa nak menari sahajaa ~

Nak share laa sama kmu . nanti boleh join intan kan? sungguh takkan rugi !

penah dengar bout sophie paris malaysia? first MLM shopping online . sambil shopping sambil dapat bonus and extra income . kalau minat, boleh jadi member downline saya dengan harga rm15(semenanjung) rm 16.50 (sabah sarawak) seumur hidup .
BENIFIT?as member boleh dapat 20%dis . dan the more kita shoping and the more kita buat sale kat orang kita akan dapat bonus . selari dengan berapa banyak sale kita . dan bila ada org downline kita, dn jika dorg beli barang untuk diri dorg sendiri atau buat sale, atau dorg ada lagi org downline dorg yg bekeje, kita akan dapat untung berlipat2 ganda . pecaya o tak? mari la cuba . tak rugi . malah sangat beruntung ! www.sophieparis.com.my dalam web sophie ni kita boleh tgok catalog yg akan slalu diupdate . dan boleh juga membeli catalog tuh dgn harga rm3 . kita boleh cek bonus kita . dan membeli staterkit serta borang utk ahli baru . nak cek stock barang pun dari sini . or nak order barang pun boleh dari web . senang cakap web ni senang guide kita la ! SO, semuanya hanya di hujung jari anda :) boleh contact saya 0178347498

*dah la boleh shoping dgn 20% dis pastu
dalam biz ni ada pangkat
lagi banyak kita shoping kita akan naik dan naik
kalau nak lagi untung cari la downline
sbb bila downline kita tuh buat sale or dy sendiri shoping utk diri dy, kita kan dapat untung juga

p/s: saya baru join seminggu, dan saya cuba buat jualan dengan family2 saya sahaja dan alhamdulillah jualan saya dah mencecah rm900 . Alhamdulillah :D

Kalau nak tau, intan pon dulu cam korang juga . sik tefikir boleh caya ke? yke? tak penat ke? adakah org nak beli? adakah org nak jadi member?

Cuba jangan hidup dengan bermacam2 soalan neg . tukarkan soalan itu dengan kata2 semangat . yes, ak kene pecaya . yess ak kene cuba . mana ada bisnes yg tak penat kan? tapi bisnes ni mmg tak buat penat pon . tapi nak lagi untung kene banyak usaha ! pasti ada org nak beli . sbb tak semua org macam yg ak fikir . pasti akan ada org nak jadi member . sebab siapa tanak ada extra money? siapa tak minat fashion? siapa nak hanya buang duit jeh tapi tak dapat point and hujung bulan dapat bonus?

yess ! dalam Sophie Paris ni, bukan hanya boleh shoping2 dan shoping mengeluarkan duit tapi anda boleh mendapat hasil dari apa yg anda beli dan yg anda jual !

JOM sama2 join ! contact la intan kalau nak join ye !

Sesungguhnya rezeki Allah tuh luas . kita jeh kene cari . sebab Allah menjanjikan yg terbaik buat hamba2Nya yg berusaha kuat ! insyaAllah :)

0 comments: